Cercar en aquest blog

Sóc com sóc, i tu qui ets?

Fa temps que li dono voltes al mateix, potser hauria de ser diferent, potser hauria de ser millor, potser hauria de ser més intel·ligent, potser hauria de ser més diplomàtic, potser...però sóc com sóc, i aquest és el primer pas que un ha de saber de si mateix. Això no vol dir que siguem els mateixos tota la vida, degut que un apren dels errors (no sempre) i tot plegat li ajuda a canviar, però sempre has d'acceptar que no ets el que eres ahir, ni tampoc el que seràs demà,...ets qui ets.

Hace tiempo que le doy vueltas a lo mismo, quizás debería ser diferente, quizás debería ser mejor, quizás debería ser más inteligente, quizás debería ser más diplomático, quizás...pero soy como soy, y este es el primer paso que uno debe saber de si mismo. Esto no quiere decir que seamos los mismos toda la vida, debido a que uno aprende de los errores (no siempre), esto te ayuda a cambiar, pero siempre debes aceptar que no eres quien eras ayer, ni tampoco quien serás mañana,...eres quien eres.

divendres, 2 de juliol del 2010

Un Ferrari "tunejat" amb motor de maons


Hi havia una terra molt important al sud del nord, una terra que tenia una indústria tèxtil molt potent, una estructura empresarial familiar capdaventera, una generació preocupada per estudiar i millorar el que s'havia trobat, on la burgesia tenia un paper preferent, eren el Ferrari d'Espanya...
Però mira per on, tot canvia, i aquella terra, ara al nord del sud, abans tan important, va deixar-se seduïr per una filosofia de nous rics provinent de l'Estat, del país de les roses i les gavines. Sent tan babaus per deixar-se entabanar per l'or fàcil, l'estructura empresarial abans tan productiva va ser substituïda per milions de maons, i van canviar la generació amb seny per una generació basada en els piercings, els tatuatges, i els diners fàcils. Aquest Ferrari va ser tunejat canviant el motor potent que tenia per un amb maons, i "Sálvame Deluxe",... per quina autopista esperàven poder anar?.

Había una tierra muy importante en el sur del norte, una tierra con una industria textil muy potente, una estructura empresarial familiar adelantada, una generación preocupada por estudiar y mejorar lo que se había encontrado, y donde la burguesía tenía un papel preferente, eran el Ferrari de España...
Pero mira por donde, todo cambia, y aquella tierra, ahora en el norte del sur, antes tan importante, se dejó seducir por una filosofía de nuevos ricos que provenía del Estado, del país de las rosas y las gaviotas. Siendo tan tontos por dejarse engañar por el oro fácil, la estructura empresarial antes tan productiva fue sustituida por millones de ladrillos, y cambiaron la generación con sentido común por una generación basada en los piercings, los tatuajes, y el dinero facil. Este Ferrari fue tuneado cambiando el motor potente que tenía por uno con ladrillos y "Sálvame Deluxe",...por que autopista esperaban poder ir?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Web Statistics